CONNECT Green

CONNECT Green är ett samarbete med CONNECT Sverige och Energimyndigheten som syftar till att skapa bättre förutsättningar för svenska miljöteknikbolag att lyckas med sin kommersialisering.270x180px exempelbild270x180px exempelbild

 

CONNECT Green är nätverket för gröna investerare och gröna entreprenörer.

CONNECTs Investerarnätverk är Sveriges största nätverk för investerare. Genom nätverket får du möta kvalitetssäkrade bolag som har genomgått CONNECTs processer. Du får möjlighet till kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk av andra investerare.

Som bolag får du som entreprenör hjälp att utveckla bolagets affärsstrategi, förbättra affärsplanen och förbereda dig inför kontakterna med investerare, partners och kunder.

I CONNECTs beprövade rådgivningsprocess ingår bl a riskkapitalaktörer, affärs- och patentjurister, marknads- och managementkonsulter och ledare från framgångsrika entreprenörsföretag samt CONNECTs egna konsulter.

Svenska miljöteknikföretag har gedigen forskning bakom sig men behöver längre tid för kommersialisering, därför behövs en långsiktig satsning.

CONNECT Green är en långsiktig nationell satsning som skapar bättre förutsättningar för svenska miljöteknikföretag att lyckas med sin finansiering.

Målsättningen är att skapa ett nationellt nätverk av investerare, förbereda svenska miljöteknikföretag för mötet med kapitalet samt skapa en tydlig och effektiv mötesplats för dessa.

Intresserad?

CONNECT
Martin Johansson
073-730 24 24 martin.johansson@connectost.se

Energimyndigheten
Joachim Jämttjärn
016-544 21 62 joachim.jamttjarn@energimyndigheten.se

www.connectsverige.se

 

 

 
 

Våra finansiärer och huvudpartner

Differ Energimyndigheten