Om CONNECT Sverige

Tillväxtföretag + resurser = framgång

CONNECT:s syfte är att stimulera utvecklingen av etablerade tillväxtföretag genom att sammanföra entreprenörer med de tekniska, företagsutvecklande och finansiella resurser som behövs. CONNECT Sverige är en del av det internationella nätverket CONNECT.

Vår kärnverksamhet är språngbrädeprocessen. Det är en process med målet att stödja entreprenörer som vill utveckla sitt tillväxtföretag. Vi anordnar riktade kurser för entreprenörer och investerare men även öppna seminarier och föreläsningar för allmänheten.

Viktiga aktörer i näringslivet

Vi är en ideell förening som genom frivilliga och aktiva insatser från näringslivet medverkar till att föra idéer och projekt till marknaden med hjälp av innovationsstöd. Vår grundverksamhet är kostnadsfri och finansieras av våra partner i näringslivet.

CONNECT har ett stort nätverk med människor från olika kompetensområden och erfarenheter. Vill du som är etablerad företagare, revisor, advokat, affärsängel eller du som arbetar inom bank, management eller reklam vara en del av nätverket så är du hjärtligt välkommen! Läs mer på ditt regionala kontors hemsida.


Våra finansiärer och huvudpartner

Differ Energimyndigheten